Standard after product

Op prachtige materialen

De kunstwerken van Beeldbar worden gedrukt op plexiglas van 5 mm dik of op premium canvas op frame van 4 cm diep of op 3 mm dik aluminium.

Plexiglas
Naast dat dit één van de oudste kunststofsoorten is, is dit ook één van de meest bekende. Plexiglas bestaat bijna een eeuw en is over de hele wereld bekend. Onder de handelsnaam plexiglas werd polymethylacrylaat bekend, maar deze kunststofsoort kent nog meer benamingen waaronder acrylglas of arylaat. Plexiglas kent een lichtdoorlatendheid van 92% en is dan ook kraakhelder. Tevens is plexiglas aanzienlijk lichter dan normaal glas.

Bij Beeldbar gebruiken wij de mooiste kwaliteit plexiglas: 5 mm dik, haarscherp gedrukt, tot wel een formaat van 150×180 cm!

Canvas
Wanneer u op zoek bent naar een meer klassieke uitstraling, dan is een kunstwerk op canvas de perfecte oplossing. Want door de structuur van het oppervlak krijgt het werk de look van een schilderij. Het werk wordt geleverd zonder lijst, een deel van de afbeelding wordt geprint op doek wat om het frame is geslagen. Bij Beeldbar wordt het kunstwerk op premium canvas gedrukt – voor een perfect resulaat!

Aluminium
Het mat-glanzende materiaal van aluminium is schitterend om een kunstwerk op te drukken. De lichte metaalstructuur geeft het kunstwerk net dat stukje extra cachet. Het aluminium is 3 mm dik en kan – met het meegeleverde ophangsysteem – keurig worden gemonteerd.